Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Inspiratiesessies

Via de schoolwebsite heb je alle online communicatiemiddelen via een account beschikbaar. Niet alleen voor de externe communicatie via je website, maar ook voor de interne communicatie met je eigen team (intranet + medewerker app), en voor de oudercommunicatie (ouderportaal + app).

Aanmelden
De schoolwebsite is continu in ontwikkeling. Tijdens een inspiratiesessie ga je na een korte presentatie zelf aan de slag met de website, intranet, mailing-module, ouderportaal et cetera. Aanmelden doe je onderaan deze pagina.

Nog geen ervaring?

De inspiratiesessies zijn in pricipe voor webmasters die al enige ervaring met de website hebben. Heb je nog geen ervaring? Neem dan contact op met de communicatiemedewerker van je sector voor een persoonlijke afspraak (ook voor andere vragen over websitebeheer).

Informatie voor deelnemers

• de training gaat door bij vijf of meer aanmeldingen
  • de training is steeds van 14:00 uur - 16:00 uur (vroeger/later in overleg)
  • de trainingslocaties zijn: het bestuurskantoor in Voorhout (West), het sectorkantoor in Alkmaar (Noord) en regio Eindhoven (Zuid)