Nieuwe uitgave Sectorkrant 'Samen betekenisvol leren’

06 november 2018

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van de sectorkrant 'Samen betekenisvol leren'. In deze krant laten we graag zien hoe wij onze koers sámen met onze partners van onderwijs, jeugdhulp, samenwerkingsverbanden, overheden en bedrijfsleven in praktijk brengen. Belangrijk, omdat wij het als Aloysius niet alleen kunnen. Alleen mét partners kunnen wij onze leerlingen de beste onderwijs(zorg) bieden die zij verdienen.

 

In deze editie...

De Korenaer in Deurne gunt iPads een tweede leven in Namibië. Twee leerkrachten uit het Afrikaanse land kwamen op bezoek bij Aloysius en namen een kijkje in onze scholen. Inge Zweers volgde leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag op de basisschool en in het speciaal onderwijs. Zij deelt de belangrijkste uitkomsten. Carole en Synco van der Klei bieden jongeren leerwerkplekken in hun SPAR Synco in Baexem. Het team van Kindcentrum De Parel in Heeze volgt een teamtraining uit het scholingsaanbod van De Rungraaf. Twee leerkrachten vertellen over hun ervaringen met ‘Wij, een klasse klas’. En daarnaast een terugblik op het minisymposium van Widdonck-Talentendonck en de Talent Experience in Heibloem.

 

Dat en nog veel meer lees je in de nieuwste uitgave van de informatiekrant Samen Betekenisvol Leren. Nieuwsgierig? Klik hier voor de digitale versie.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00