Schietincident KEC de Donderberg

14 september 2018

Vrijdagochtend heeft de politie een 16–jarige jongen aangehouden na een melding van een schietincident bij KEC de Donderberg in Roermond.

Geen gewonden

Mede door adequaat en professioneel ingrijpen door de collega’s van het KEC en de politie raakte er niemand gewond.

Extra aandacht

Vandaag wordt er geen les meer gegeven op KEC de Donderberg. Maandag is de school gewoon weer open. Uiteraard is er maandag extra aandacht voor ondersteuning en zorg voor alle kinderen en medewerkers.