Nieuwe uitgave Sectorkrant 'Samen betekenisvol leren’

07 juni 2019

Deze week is een nieuwe uitgave van de sectorkrant 'Samen betekenisvol leren' verschenen. In deze krant laten we graag zien hoe wij onze koers sámen met onze partners van onderwijs, jeugdhulp, samenwerkingsverbanden, overheden en bedrijfsleven in praktijk brengen. Belangrijk, omdat wij het als Aloysius niet alleen kunnen. Alleen mét partners kunnen wij onze leerlingen de beste onderwijs(zorg) bieden die zij verdienen.

 

In deze editie...

Voortijdig schoolverlaten bestrijden, dat doet ‘onze’ VSV-makelaar Eric Vestjens. Hoe pakt hij dat aan in de regio Roermond? De Spoorzoeker was de eerste Aloysiusschool die aan de slag ging met het 4D-model. Hoe dat werkt, vertelt coördinator Sanne Dijcks. De Latasteschool werkt nauw samen met partners in de gezondheidszorg. De fysiotherapeut, ergotherapeut en de kinderrevalidatiearts vertellen er meer over. Laila en Mike van De Korenaer Helmond leren graag in de Job- factory. Zij vertellen over wat zij na hun arbeidsgerichte route willen doen. De één gaat aan het werk, de ander richting mbo. En leerlingen en medewerkers van Widdonckschool Weert zijn verhuisd naar KEC Weert. Maikel Voss bereidde de samenwerking voor vanuit de Widdonckschool Weert.

 

Dat en nog veel meer lees je in de nieuwste uitgave van de informatiekrant Samen Betekenisvol Leren. Nieuwsgierig? Klik hier voor de digitale versie.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00