Voor de LIO-er en stagiaire

Op deze pagina vind je belangrijke informatie en documenten waar je als LIO-er of stagiaire van Aloysius kennis van moet nemen, zoals de integriteitscode (PDF) en de LIO -en Stageregeling (download PDF).

Over Aloysius

Meer weten over je nieuwe werkgever? Bekijk deze website en lees het jaarmagazine op de homepage.

Invullen en meenemen

Door HRM wordt (evt. bij LIO-er) een leerarbeidsovereenkomst of een stageovereenkomst opgesteld en aan jou ter ondertekening aangeboden.

Daarnaast ontvang je een uitnodiging van de HR-administratie voor de registratie en aanmelding bij Aloysius. Graag alle benodigde documenten invullen en meenemen naar deze afspraak.

Onze salarisadministratie heeft bepaalde documenten nodig in het geval je:

• als LIO-er salaris gaat ontvangen of
  • als stagiaire “meewerkt” in school en daarvoor een stagevergoeding zal ontvangen.

ID-bewijs
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Integriteitsverklaring
Gebruikersovereenkomst ICT en overige zaken