Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Trainingen MR/OPR

Ook in het schooljaar 2019-2020 organiseert de Aloysius Stichting trainingen voor de MR-leden van onze scholen. Deze maatwerktrainingen worden gegeven door de Algemene Onderwijsbond (AOb). Inschrijven kan onderaan deze pagina!

Maatwerk

Professionalisering zien wij (GMR en CvB) als een verplicht onderdeel van de taak. Met een cursus op maat haal je meer uit medezeggenschap, en Aloysius maakt hier graag middelen voor vrij.

Basis en vervolg

Je gaat aan de slag met beleid, (financiële) keuzes, specifieke problemen, vragen en wensen die je als mr of gmr binnen de eigen onderwijsinstelling tegenkomt. De basis en verdieping worden verder aangevuld met bijeenkomsten over financiën, formatie en werkverdeling (zeer aan te raden).

Wanneer en waar?

De trainingen zijn steeds van 16:00–21:00 uur en worden georganiseerd in het noorden, midden en zuiden van het land (let op: maximaal 20 deelnemers per sessie). Inschrijven kan hieronder.

Voor/achternaam *
Mailadres *