Naar overzicht

Samenwerking netwerkpartners

 

Samen met onze netwerkpartners bieden wij kinderen en jongeren een betekenisvol toekomstperspectief.

Scholen zetten zichzelf op de kaart


Duurzame De Avenir ontvangt Bouwstenen voor Sociaal


Aloysius is lid van het platform Bouwstenen voor Sociaal. Hier delen bestuurders, managers en professionals die bezig zijn met maatschappelijk vastgoed zoals scholen, bibliotheken en theaters hun ervaringen.

 

In 2022 kwamen de leden op bezoek bij het duurzame schoolgebouw De Avenir in Eindhoven waarin De Rungraaf en De Korenaer Eindhoven samenwerken en van waaruit we onze expertise ook delen met het regulier onderwijs in de regio. Onze huisvestingsexpert Peter Zegers praatte de platformleden bij over de bijzondere aanbesteding, de snelle bouwtijd en het duurzame karakter van het gebouw.

Nieuwe simulator maakt leren leuk


Mini-magazine Aloysiusscholen Nijmegen


Als Aloysiusscholen in Nijmegen staan Park Neerbosch en Aventurijn allebei voor sterk (gespecialiseerd) onderwijs voor een betekenisvolle toekomst voor onze leerlingen. Zij helpen jongeren ontdekken wie zij zijn, wat ze weten, kunnen en willen. En bieden vervolgens zoveel mogelijk maatwerk. Wat zij doen en hoe zij samenwerken, staat in een nieuw mini-magazine dat de scholen maakten voor partners in de regio.

Fotografie

Maartje van Berkel, Marieke Wijntjes

Naar overzicht