Maak kennis met de Latasteschool op zaterdag 26 oktober

08 oktober 2019

Leerlingen en medewerkers van onze school heten je van harte welkom op onze open dag, met als thema ‘Verbinden van onderwijs én zorg’. Kom op zaterdag 26 oktober van 11.00-14.00 uur naar de Latasteschool en maak kennis met onze speciale school.


Ons onderwijs

In iedere klas is te zien hoe we werken met de verschillende methoden, hoe we iPads inzetten om 21 -eeuwse vaardigheden toe te passen in het onderwijs en hoe we aan de hand van projectlessen verschillende thema’s onder de aandacht brengen bij leerlingen. Denk dan aan koken,bakken, beweging, techniek, filmpjes maken met de iPad en knutselen. Ook het onderwijsmateriaal en het auti-observatorium wordt zichtbaar tentoongesteld, zodat je kunt zien waar we als school mee werken.


Samenwerking met zorgpartners

Onderwijs en zorg zijn nauw verbonden binnen onze school. Onze samenwerkingspartners stellen zich ook voor tijdens de open dag. PSW, PGZ, Hoeve de Kaolder, BSO, CJG, Onderwijsbehandelgroep Cocon, fysiotherapie Bronzwaer en Ergotherapie Midden-Limburg staan je graag te woord en vertellen je meer over de verschillende samenwerkingen, trainingen en therapieën.

 

Speelleerbos

Het speelleerbos van onze school is recent vernieuwd en zeker een bezoekje waard. Het speelleerbos maakt onderdeel uit van ons nieuw onderwijsconcept waarbij thema’s als sport, voeding, beweging, positieve gezondheid en ervaringsleer centraal staan.

 

Tot zaterdag 26 oktober!

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00