De contracten zijn getekend!

14 april 2021

Op 28 januari 2019 tekenden de gemeente Heerhugowaard, Heliomare, Aloysius Stichting en Stichting Maatschappelijk Vastgoed (SMV) een samenwerkingsovereenkomst voor het realiseren van een expertisecentrum passend onderwijs in de Vaandel-Zuid. Vandaag, op 14 april 2020, zijn de contractstukken voor het expertisecentrum ondertekend.


Tekenen overeenkomsten
In de raadzaal van het gemeentehuis passeerde Notaris Alphons Demaret namens Appel Notarissen eerst de akte van opstalrecht en de hypotheekakte. Aansluitend zijn onder andere de kredietovereenkomst, bekostigings- en huurovereenkomst getekend door de Gemeente Heerhugowaard, SMV, Heliomare en de Aloysius Stichting.
 Taart op school
Met de komst van het Expertisecentrum kunnen Heliomare en Aloysius vanuit Heerhugowaard passend onderwijs bieden aan kinderen vanuit heel Noord-Holland. De betrokken scholen kregen vandaag namens de gemeente een lekkere slagroomtaart (net als de aanwezigen tijdens het tekenen van de overeenkomsten).


 

Oplevering in 2023

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een origineel fotomoment. Met het vogelperspectief van de drone kijken we uit naar een voorspoedige bouwperiode vanaf aankomende zomer. Het Expertisecentrum wordt naar verwachting begin 2023 opgeleverd. Lees hier het persbericht van de gemeente.

 


VLNR Johan van Triest (Aloysius Stichting), Jan Welmers (Heliomare), John Does (gemeente Heerhugowaard) en Donald van der Veen (SMV) poseren voor de groepsfoto.

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00