Jaarverslag 2021

06 juli 2022

Ons jaarverslag van 2021 is deze week op de website gepubliceerd. We zijn trots op het resultaat. Om onze belofte ‘Sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst’ waar te maken hebben we keihard gewerkt.
 

Digitaal en fysiek
We hebben te maken gehad met allerlei veiligheidsmaatregelen vanwege de covid-19 crisis. De impact van deze maatregelen was groot. Bijna alle scholen van Aloysius zijn tijdens de pandemie opengebleven. We hebben geleerd hoe we in een mix van ‘digitaal en fysiek’ konden lesgeven.

Waardering
Alle medewerkers hebben een prachtige prestatie geleverd, individueel maar ook als team. Onze leerlingen waarderen deze inzet enorm. Dat blijkt ook uit de recente peilingen waarin zij waardering over de betrokkenheid en kwaliteit van onze leerkrachten aangeven.

Teamwerk
In 2021 was ook sprake van overbelasting. We hebben alles op alles moeten zetten en soms ging dat ook ten koste van onszelf. Omdat er binnen het team vaker uitval was vanwege de covid-19 crisis moesten we het samen doen en vaak hebben onze collega’s stappen extra moeten zetten in het belang van de ontwikkeling van onze leerlingen. Het maakt duidelijker dan ooit dat ons gespecialiseerd onderwijs teamwerk is.

Ook in 2022 zetten wij ons weer voor honderd procent in voor onze leerlingen. Samen dragen wij bij aan een betekenisvolle toekomst voor de kinderen en jongeren die onze expertise nodig hebben.

Klik hier om het Jaarverslag (bestuursverslag en jaarrekening) te lezen (pdf).

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00