Sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst

27 januari 2023

We staan voor flinke uitdagingen: van toenemende kansenongelijkheid tot groeiende armoede en van steeds complexere gedragsvragen van kinderen tot wachtlijsten in de jeugdzorg.

Toekomstperspectief
Samen met onze leerlingen, ouders én netwerkpartners doen we er alles aan om de kinderen en jongeren in het gespecialiseerd onderwijs het toekomstperspectief te blijven bieden dat zij verdienen.
 

Sterk onderwijs
In het nieuwe jaarmagazine laten we zien wat er op onze scholen gebeurt, en hoe we Sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst in de praktijk brengen. Deze week valt het magazine bij zo'n 5.500 ouders, relaties en Aloysiuscollega's op de mat. Uiteraard milieuvriendelijk gedrukt in waterloos offset met gifvrije bio-inkt.

Online verdieping
Op onze website vind je de online verdieping en verrijking van het magazine. Daar download je ook eenvoudig je eigen exemplaar als pdf.
 

Dankwoord
Veel dank aan alle geïnterviewden, onze creatieve partners Budelinc, Anne-Marie Veldkamp, Drukkerij Kempers, de fotografen en alle Aloysiuscollega's die hebben meegewerkt aan deze editie.
 

Veel leesplezier!
 

Mede namens het uitvoerend bestuur,

Johan van Triest

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00