Pionier en Aloysius bundelen krachten

17 december 2014

De Pionier (basisschool voor speciaal onderwijs) in Den Helder en de Aloysius Stichting zijn overeengekomen dat alle activiteiten per 1 januari 2015 worden overgedragen naar Aloysius. Vanzelfsprekend blijven de activiteiten en de kwaliteit van de Pionier bestaan. De bestuurlijke verantwoordelijkheid wordt overgenomen door de Aloysius Stichting.

 

Antoniusschool

Een bijzondere stap waarbij tijdens een speciale welkomstbijeenkomst op 2 december werd stilgestaan. Na een zorgvuldig gelopen proces is tijdens deze bijeenkomst bekend gemaakt dat de medewerkers van de Pionier vanaf 1 januari 2015 formeel collega’s worden van de Antoniusschool in Den Helder (onderdeel van de Aloysius Stichting).

 

Overdracht


Tijdens de bijeenkomst met alle medewerkers bedankte Ton Jong, voorzitter van de Stichting Samenwerkingsschool (de huidige werkgever), alle collega’s voor al hun inspanningen en heeft ze spreekwoordelijk overgedragen aan de Aloysius Stichting. Hans Kelderman (voorzitter college van bestuur) heeft namens Aloysius de nieuwe collega’s welkom geheten.

 

Warm welkom

Hierna werden de personeelsdossiers overgedragen en de ICT-benodigdheden uitgereikt. Van Aloysius waren ook Rimco Viejou (sectordirecteur Noord & Gesloten), Marja van den Ouden (directeur HRM), Remco Prast (locatiedirecteur), Louise Bos (locatiecoördinator) en Antoinette Scheffers (zorgcoördinator) aanwezig. Dit zorgde voor een echt warm welkom.

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00