[Persbericht] Nieuwbouw Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg gereed

07 juli 2015

Het nieuwe onderkomen van Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg is vrijdag 3 juli opgeleverd. Na een bouwperiode van 10 maanden heeft bouwheer Jac Verstegen (Aloysius Stichting) de sleutel overhandigd aan Marcel Smeets, directeur van Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg. “We zijn heel blij met het resultaat en kunnen niet wachten het in gebruik te nemen. Samen met de kinderen leggen we hier een goed fundament”, zegt een trotse Smeets.

Foto: Gerlach Delissen Photograph

Samenwerking en maatwerk

Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg is een samenwerking van de Aloysius Stichting, Mutsaersstichting en de Wijnberg. Onderwijs en zorg zijn zo vervlochten, dat maatwerk écht mogelijk is. Ieder kind/iedere jongere krijgt precies dat aanbod in (speciaal) onderwijs en zorg dat nodig om talent tot bloei te laten komen. Maandag 27 juli start de Mutsaersstichting met het aanbieden van zorg en op maandag 31 augustus gaan de deuren open voor het onderwijs.

 

Onze ambitie: een plek waarin individuele grenzen verlegd worden

"Iedereen heeft ambities, wil grenzen verleggen, zichzelf ontwikkelen en een rol van betekenis vervullen in de maatschappij. Dat geldt niet alleen voor de kinderen die bij ons zorg en onderwijs krijgen maar ook voor de betrokken professionals."

Bouwheer Jac Verstegen (Aloysius Stichting) overhandigd de sleutel aan Marcel Smeets, de nieuwe directeur van Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg. Foto: Gerlach Delissen Photograph

 

Kennis en Expertise

Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg wordt voor kinderen en jeugdigen een veilige plek waar ze gestimuleerd worden om hun unieke talenten te benutten en in te zetten. Voor de professionals zijn we een kennisinstituut dat innovatie en samenwerking nadrukkelijk stimuleert waarbij onze focus ligt op onderwijs-zorg combinaties.

 

"Onze kennis en expertise gaan we delen met onze partners in onderwijs en zorg. Daarnaast streven we ernaar om de zelfredzaamheid en participatie van het kind te ondersteunen zodat ze een plek vinden in de maatschappij."

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00