Onderwijsbehandelgroep De Cocon geopend

17 maart 2017

Op woensdag 15 maart is Onderwijsbehandelgroep De Cocon in de Latasteschool in Horn officieel geopend.

 

Feestelijke opening

Onder toeziend oog van medewerkers, directies van maatschappelijke organisaties, verwijzers en overige professionals werd de ruimte van de behandelgroep feestelijk geopend door wethouder Richard Verheul (veiligheid, welzijn en onderwijs) van de gemeente Leudal.

 

Bijzonder logo

Het logo van Onderwijsbehandelgroep De Cocon is door een leerling van de Latasteschool ontworpen. De leerlingen konden via een prijsvraag hun ontwerp indienen.

 

tekst loopt door onder de foto

 

Doelgroep

De Cocon is er speciaal voor leerlingen tussen 4 en 14 jaar met grote ondersteuningsbehoeften. De behandelingen dragen bij aan de ontwikkeling van deze leerlingen zodat ze beter tot leren kunnen komen.

 

Samen

Onderwijs staat hierbij centraal. Bovendien vinden de behandelingen plaats in de onderwijsomgeving van de Latasteschool (onderdeel van de Aloysius Stichting). De school werkt hierbij nauw samen met Zorgverlening PGZ.

 

Over PGZ

Zorgverlening PGZ is specialist in het het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS). PGZ biedt ook gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan onder andere (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Bezoek hier de website van Zorgverlening PGZ.

 

Meer informatie?

Klik hier voor de website van de Latasteschool

 

Neem voor meer informatie over de onderwijsbehandelgroep contact op met Ruud van Hertum via ruud.vanhertum@aloysiusstichting.nl of Ton Mestrom via ton.mestrom@aloysiusstichting.nl.

 Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00